Om kontoret

Personlig Arkitektur er et lite arkitektkontor lokalisert på Jæren. Vi finner inspirasjon i det rurale landskapet og tradisjonelle metoder. Vårt mål er å skape moderne arkitektur som ivaretar både kundens behov og byggets tilhørighet til stedet.

Kontoret tilbyr komplette tjenester innen arkitektur, interiør og hagedesign til private byggherrer over hele Norge. Vi har en personlig og samarbeidsorientert tilnærming.

Einar Wahlstrøm

MNAL

Einar Wahlstrøm er eier og fagansvarlig hos Personlig Arkitektur. Han er utdannet ved sivilarkitektstudiet i Trondheim og Barcelona. Etter ti år som ansatt ved ulike arkitektfirmaer, tok han to sabbatsår for å utdanne seg til tømrer. Denne unike kombinasjonen har gitt ham et annet perspektiv på hvordan å være praktiserende arkitekt: På den ene siden håndverket og det fysiske slitet, og på den andre siden materialkunnskap, estetikk og prosess.

Når han ikke er på jobb, trives han best i skogen sammen med sin kone og deres irske ulvehunder, bak styret på motorsykkelen eller i snekkerverkstedet.

Honorar

Arkitekthonoraret deles vanligvis opp i ulike faser, som faktureres med en kombinasjon av timepris og fastpris.

Timepris: 1280,- eks mva

Godkjenning

Personlig Arkitektur har sentral godkjenning som ansvarlig søker og prosjekterende arkitektur i tiltaksklasse 2.

Organisasjonsnummer: 927994909 MVA
Forsikringspartner: Gjensidige ASA
Regnskapsfører: ECIT AS

nal_liggende_rgb_pos

Kontakt

Personlig Arkitektur AS
Undheimsvegen 468
4342 Undheim

E-post: post@personligarkitektur.no
Telefon: 980 929 74