DSCF0175
DSCF0144
DSCF0204-1
DSCF1692
DSCF0262-2
DSCF0156-2
HYTTE FOSSFJELL

Nye Holmane

Hå kommune

Familien eier en sommerhytte på Holmane, rett utenfor Sirevåg. Med en grunnflate på cirka 80 ㎡ har hytten tidligere vært stor nok. Men familien vokser. Barna blir eldre, de tar med seg kjærester, og det er behov for flere sengeplasser, et mer funksjonelt kjøkken og romsligere bad.

Den eksisterende hytten
For å oppnå en bedre og mer funksjonell planløsning, flytter vi noen vegger innvendig. I tillegg etterisolerer vi hytten slik at den også kan brukes om vinteren. Nye vinduer monteres for bedre å utnytte utsikten. De vindu som vender mot uteplass føres helt ned til gulvet slik at overgangen mellom ute og inne viskes ut.

Tilbygget
Takflaten utvides for å skape en sømløs overgang mellom tilbygg og eksisterende hytte. Det bidrar til byggets helhetlige uttrykk.

I tilbygget har vi fått plass til to nye soverom med totalt fire sengeplasser, ett mini-bad, tekjøkken og spiseplass. Denne delen kan fungere selvstendig og gir dermed både de som bruker hoveddelen og de som bruker tilbygget litt mer privatliv.

Mellom hytte og tilbygg lager vi en uteplass som er stor nok til et lite spisebord. Uteplassen er under tak og er derfor også godt egnet til både vinterlagring av møbler eller tørking av våte klær.

Oversikt

Arbeider:

Artikler:

Intervju:

Kom i gang-guide

Kontakt

Personlig Arkitektur AS
Undheimsvegen 468
4342 Undheim

E-post: post@personligarkitektur.no
Telefon: 980 929 74