Navigasjon
Ombygging | Sandnes
 
2018

Ombygging av hytte fra 1960

Småbarnsfamilie som nylig har kjøpt en gammel sommerhytte i Sandnes. Den gamle hytten hadde få soveplasser og utnyttet den spetakulære plasseringen dårlig. Tomten ligger i et landskapsvernområde, ute på ett nes og med panoramautsikt over fjorden.

 

Hytte på Sandnes
Hytte i Sandnes
Bålplass nedsenket i landskapet.
Ombygging | Sandnes
 
2018

Materialbruk

Materialbruk

Ombygging av hytten er i all hovedsak en omorganisering av innvendige arealer for å oppnå bedre plassutnyttelse. I tillegg gjøres en generell utbedring av hyttens yttervegger og tak slik at den kan  brukes også i vintermåneder.

Etter ombygging vil hytten få betrakelig flere sengeplasser, 4 soverom, et lite og effektivt bad, samt litt større kjøkken og stue. I tillegg til en vesentlig forbedring av planløsning får hytten også nye vindu og bedre kontakt med omgivelsene.

Kryssfinér

Kryssfinér av bjørk vil brukes i de innvendige flater.

Hytte i Sandnes