Navigasjon
Renovering | Sandnes
 
2018

Renovering av kataloghus fra 70-tallet

Voksent par som har arvet et eldre BlockWatne kataloghus. 

Huset ligger i en vestvendt skråning på en høyde over Sandnes. Området er et godt etablert villaområde som ble bygd ut på 60-tallet. Gamle hager med voksne trær.

Det var et strekt ønske at huset skulle være nesten vedlikehodsfritt. Huset er kledd med STO fasadesystem og Plannja tak. Vindu, dører og noen mindre partier i fasaden er laget i eik, som ble levert ferdigbehandlet med OSMO.

Arbeider antas ferdig sommer 2020.

 

Ombygging av kataloghus
STO-fasade under oppføring

Planløsning

Planløsning

Ombygging av boligen er hovedsaklig omorganisering av innvendige arealer for å oppnå bedre plassutnyttelse og utsikt. For å bedre kontakten og lettere bruk av hage ble terreng hevet litt. Dette også for å muliggjøre adkomst til huset med rullestol.

STO-puss og vinduer i eik
Arbeidstegninger
Vinduer i eik behandlet med OSMO